+359 2 492 1717

Защо HyperMail

Има много възможности за избор, когато става въпрос за безплатни имейл решения. Това, което ще ви даде HyperMail обаче е много повече.

 

Ние отделяме необходимото време, за да разберем вашите нужди и да гарантираме, че ще получите най-ефективното решение за бизнес поща. Ако някога сте попадали в ситуация подобна на описаните по-долу и искате да я избегнете в бъдеще, тогава HyperMail е точно за вас!

 

Случвало ли ви се е да изгубите своя мобилен телефон и заедно с него да изгубите и своите имейли, контакти, записки и задачи?

С HyperMail можете да сте спокойни, че цялата ви информация ще се възстанови на новото ви устройство, като дори ще можете да изтриете всичко от загубеното или откраднато устройство, за да сте сигурни, че информацията няма да попадне в злонамерени ръце!

 

Случвало ли ви се е да използвате бавни и нефункционални уеб базирани интерфейси, за да видите писмо, което друг е отворил и то е на компютъра му?

Това няма да ви се случи никога повече, защото HyperMail не изтегля писмата локално, а ги синхронизира на всяко устройство. Освен писмата ви, календарите, контактите и задачите са винаги с вас!

 

Случвало ли Ви се е да изтриете писмо и да се окаже, че то всъщност ви трябва?

Благодарение на HyperMail тази безизходна ситуация няма да се повтори, защото всяко нещо, което изтриете дори от кошчето, може да ви бъде възстановено в следващите 30 дни.

 

Омръзнало ли ви е да получавате срещите си по телефона и да ги записвате заедно със задачите си в тефтери?

С HyperMail ще си получавате срещите и директно в календара, както и задачите ще са винаги с вас и лесно ще следите сроковете за изпълнение и прогреса по тях, където и да сте.

 

Омръзнало ли ви е да издирвате SMTP, Mail Server, POP3 или IMAP адреси само за да си настроите пощата на мобилното устройство, а и накрая все пак да не успявате?

С HyperMail това не може да ви се случи, тъй като не се налага да въвеждате сложни адреси, а единствено имейла и паролата и благодарение на протокола ActiveSync след секунди вече имате достъп до цялата си информация.

 

Омръзнало ли ви е да си губите пощата, контактите и календарите при преинсталация или повреда в твърдия диск?

С HyperMail информацията ви е защитена на сигурно място. Само трябва да синхронизирате устройството след преинсталацията.

 

Искате да проверите служебна информация за e-mail, като: кога е прието съобщението, какви действия са последвали от него и т.н.?

HyperMail може да ви даде подробна статистика за всичко това.

 

Искате удобен начин да редактирате контактите в телефона си?

Можете да го направите от компютъра ви, от таблета или от където ви е удобно – вие избирате.

 


Искате да следите изпращаната и получаваната комуникация на вашия персонал без той да знае за това?

HyperMail Ви позволява това.