+359 2 492 1717

Надеждност

Защо толкова много фирми се обръщат към HyperMail?

 

Защото с нас ще елиминирате не само огромните инвестиции в ИТ инфраструктура и ресурси, свързани с вътрешно имейл решение, но и ще получите оптимална гъвкавост, сигурност и надеждност за вашата онлайн комуникация.  

 

Свържете се с нас

 

Комуникационна платформа, базирана на Microsoft Exchange

Microsoft Exchange е най-популярната корпоративна платформа за бизнес комуникация. С HyperMail, вие и вашият бизнес ще разполагате със съвременна бизнес клас поща и инфраструктура на голяма, съвременна корпорация на цена значително по-ниска от очакваното.

 

Гарантирана услуга

Сървърите на HyperMail са разположение в едни от най-съвременните центрове за данни, където непрекъснатостта на услугата (UpTime) е гарантирана.

В HyperMail не допускаме никакъв компромис с качеството. Модерните технологии и сървъри, които ние използваме, ни позволяват да постигнем сигурен UpTime.

 

Двойна/тройна резервираност на информацията

 

 

Професионална и адекватна техническа поддръжка

Ако срещнете проблеми със системата или нямате успех при споделяне някои файлове с данни, опитен член от поддръжката на HyperMail ще Ви помогне. Нашата реакция е бърза и адекватна, защото разбираме, че бързото и компетентно решаване на всеки ваш проблем може да е решаващо за вашия бизнес.

HyperMail разполага с екип от обучени специалисти с професионален опит и знания, компетентни да разрешат всеки един казус.

 

30 дни гаранция

Ако не сте напълно доволни от нашата услуга и желаете да я отмените по някаква причина, можете да го направите в рамките на 30 дни, считано от датата на първоначалната покупка и ние ще възстановим напълно сумата, която сте заплатили.