+359 2 492 1717

Сигурност

Ние се грижим вместо вас за предпазване и съхраняване на вашата информация.

 

За нас е основен приоритет да осигурим сигурност и защита на вашата бизнес информация. Сигурността става още по-важна сега, когато се работи онлайн, през различни устройства и публични мрежи. От решаващо значение е да се вземат необходимите мерки за защита на вашата поща от хакери или вируси. С HyperMail вие сте уверени, че вашата информация е защитена и няма да се превърне в лесна мишена на злонамерени атаки.

 

Свържете се с нас

 

Анти-спам и Анти-вирус

Модерни анти-спам филтри и анти-вирусни програми са неделима част от нашата система. Те  успешно преодоляват  нежелания спам и вируси. За да вървят гладко вашите бизнес комуникации , всички входящи и изходящи и-мейли и прикачени файлове се сканират за вируси.

Нива на филтриране:

  • Ние изследваме SMTP информацията на изпращача.
  • Ние също така филтрираме съдържанието на самото съобщение. Ние използваме водеща анти-спам система за сканиране на електронната поща за спам
  • Ние също така включваме нова технология, която ни дава възможност за предотвратяване на фалшиви доклади (NDR), генерирани от подменен адрес на подателя

 

Криптирана комуникация между сървъра и устройствата.

Комуникацията между клиентските устройства и сървъра е криптирана, което не позволява подслушването или прихващането на данни в четим вид.

 

Възстановяване на изтрита информация до 30 дни.

Независимо дали общуването с доставчици, клиенти или служители, електронната поща се е превърнала в основен бизнес инструмент. Ето защо запазването и управлението на тези ангажименти е от съществено значение за защита на интелектуалния капитал на вашата компанията. С HyperMail може да се чувствате сигурни, че вашите данни са не само защитени, но и подсигурени срещу изгубване.

Изтрити съобщения, записи от календара, контакти и задачи могат да бъдат възстановени най-малко тридесет (30) дни, за да се гарантира, че вие винаги разполагате с информацията, която ви е нужна . HyperMail също осигурява архивиране за клиенти със специфични нужди за съхранение на данни.

 

Автоматична защита на данните при авария

Всички критични компоненти и функционалности на нашата система са двойно подсигурени, което е сигурна гаранция, че вашите данни и информация няма да се изгубят при аварии или други критични обстоятелства.